TEOLLISUUDEN RAAKA-AINEET
ENSILUOKKAISIA RAAKA-AINEITA ELINTARVIKE- JA JUOMATEOLLISUUTEEN
Marjavasu toimii myös pitkäaikaisena yhteistyökumppanina elintarvike- ja juomateollisuuden yrityksille. Maahantuontimme valikoimaan kuuluvat täysmehutiivisteet sekä sosetiivisteet ja soseet, joita myymme raaka-aineeksi elintarvike- ja juoma-alan jalosteteollisuuteen. Testaamme kaikki tuotteet omalla tehtaallamme ja käytämme samoja tuotteita itsekin – takaamme, että tuotteet ovat ensiluokkaisia ja helppokäyttöisiä.
Oma kokemus vankkana pohjana yhteistyökumppanuudelle
-
Marjavasu Oy:llä on yli 20 vuoden teollinen käyttökokemus juoma-, hillo- ja sosevalmistuksen ensiluokkaisista raaka-aineista ja maahantuonnista.
-
Valitsemme omaan tuotantoomme vain laadukkaita raaka-aineita, ja näitä samoja raaka-aineita myymme myös muille alan teollisuusyrityksille.
-
Palveluumme kuuluu myös asiakaskohtaisten reseptien suunnittelu.
-
Räätälöimme pakkauskoot asiakkaan reseptiin sopiviksi.
-
Palvelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti.
TÄYSMEHUTIIVISTEET KUSTANNUS-
TEHOKKUUTTA JA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
-
Erittäin edullisia ja kustannustehokkaita raaka-aineita.
-
Helppokäyttöisiä: Avatun tiivistepaketin voi pakastaa ja ottaa käyttöön helposti, sillä mehutiiviste säilyy juoksevana pakastettunakin.
-
Pieni varastointitilan tarve. 1 kg tiivistettä vastaa 5–10 litraa täysmehua.
-
Räätälöimme pakkauskoot asiakkaan reseptiin sopiviksi: 1–250 kg BIB
-
Lisäaineettomuus on paras lähtökohta tuotevalmistukselle.
Täysmehutiivisteillä on valtavasti käyttökohteita eri tuotteiden raaka-aineena: juoma- ja alkoholijuomateollisuudessa sekä jälkiruokien, kastikkeiden, makeisten ja marinadien teollisessa valmistuksessa. Täysmehutiivisteet sopivat eri tuotteisiin hienosti myös luonnollisen värin antajina, makeuttajina ja happamuuden säädössä.
SOSETIIVISTEET JA SOSEET – IHANIA MAKUJA JA KYMMENITTÄIN KÄYTTÖ-MAHDOLLISUUKSIA
-
Sosetiivisteillä on helppoa säätää sopiva paksuus ja makeus eri tuotteisiin.
-
Räätälöimme pakkauskoot asiakkaan reseptiin sopiviksi: 1–250 kg BIB.
-
Lisäaineettomuus on paras lähtökohta tuotevalmistukselle.
Sosetiivisteillä ja soseilla on tärkeitä tehtäviä juomateollisuudessa: niillä sameutetaan mehuja ja lisätään viskositeettiä smoothien valmistuksessa. Soseet sopivat loistavasti myös hillojen, hyytelöiden, jälkiruokien, lastenruokien, kastikkeiden, marinadien ja makeisten teolliseen valmistamiseen. Soseita käytetään lisäksi täytteinä, sakeuttajina ja luonnollisina aitoina makeuttajina.